Vi ste ovde > Home >Centar za strane jezike,edukaciju i zapošljavanje

Share |

Centar za strane jezike,edukaciju i zapošljavanje

   U okviru Privrednog društva „Potenza Group Int.“ posluje i Centar za učenje slovenačkog jezika.

  • Kursevi počinju u martu, a završavaju se krajem juna i podeljeni su u tri celine: početni, srednji i viši, a na kraju kursa se polaže Ispit iz znanja slovenačkog jezika na visokom nivou, u prisustvu ovlašćene komisije iz Slovenije (Centra za slovenščino kod drugi/tuji jezik- pri Filizofskom fakultetu), i svi polaznici dobijaju zvanično priznate diplome Centra za slovenščino kod drugi/tuji jezik. Diplome su kao takve zvanične i priznate od Repulike Slovenije u eventualnom procesu zapošljavanja u Republici Sloveniji. Standardni kurs se održava u trajanju od 24 dvočasa, dva puta nedeljno po 90 minuta, a moguće je organizovati i intenzivni kurs od 4 dana nedeljno po 90 minuta.
  • Nastava se odvija prema najsavremenijim udžbenicima slovenačkog jezika u izdanju Centra za slovenščino kod drugi / tuji jezik pri Filozofskom fakultetu, u Ljubljani.
  • Grupe imaju najviše 10 polaznika, što omogućava kvalitetniji i intenzivniji pristup svakom polazniku. Kursevi su namenjeni onima koji žele da obnove znanje slovenačkog jezika ili da započnu učenje od početka.
  • Pored standardnih sredstava za rad, udžbenika i radnih sveski, znatan deo nastave organizuje se uz pomoć multimedijalnih sredstava.
  • Naš predavački tim čine eminentni profesori na čelu sa prof. Dr Majom Đukanović, koji poseduju dugogodišnje uspešno predavačko iskustvo. Moguće je organizovati i individualan rad sa profesorom.
  • Mogućnost organizovanja letnjih škola u Sloveniji, u cilju što boljeg savladavanja i slušanja živog jezika.
  • Ono u čemu težimo, to je da naši polaznici budu spremni da praktično koriste jezik za potrebe posla, putovanja, i drugim životnim situacijama, jer naši profesori veliki naglasak daju na učenje izgovora i vokabulara. Timski rad u diskusijama zasnovan je na različitim temama iz života. Već kroz nastavu, polaznici se intergrišu u slovenačko društvo, zahvaljujući profesorima koji ih upoznaju sa tamošnjom kulturom i običajima.
  • Centar jezika fokusiran je na kontinuirani razvoj svojih usluga.  Sa našim polaznicima osnovali smo poseban odnos koji nas vezuje da stalno pratimo razvoj učenja jezika.
  • Nastava se odvija u prostorijama Edukacionog centra koje se nalaze u vili u Višegradskoj ulici 27.
  • Kao završna faza po položenom Ispitu iz znanja slovenačkog jezika, zainteresovanim kandidatima omogućićemo savetovanje za zapošljavanje u Sloveniji, pomoć pri apliciranju, popunjavanju formulara, ispunjavanju uslova za zapošljavanje i prikupljanje potrebne dokumentacije za privremeni boravak u Sloveniji. Takođe, overu svih potrebnih dokumenata vršiće ovlašćeni sudski tumači.
centar 1centar 2centar 3centar 4

Vremenska prognoza

Kursna lista Banke Intesa

banca

   1€ = 105,3287 din.


centar 5centar 6