O nama

     Privredno društvo za pružanje usluga i turizam „POTENZA GROUP INT“ d.o.o sa sedištem u Beogradu, čiju okosnicu čini profesionalni i provereni kadar, sa dugogodišnjim iskustvom, grupa mladih i stručno obrazovanih ljudi koji se bave programima: Leto / Zima u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata (domaći, medjunarodni i čarter saobraćaj), konferencija, studijskih putovanja i seminara, transfera, izleta, uslugama rent a car-a.
    Uz postojeće reference i zadovoljne korisnike “POTENZA GROUP INT.” uspostavljenim brendom i profesionalnim kadrom se može pohvaliti realizacijom medjunarodnih konferencija u Beogradu (Detecon, IDCO, Vidra…), seminara u zemlji (SUBG, UNDP, Transparency Serbia, SUS, VET,EDB, Informatika,NIS-naftagas …), seminara u inostranstvu (JP “PTT Srbija”, European Profiles, Centar L, FCNB,VET,NZS, Udruženje za medjunarodno krivično pravo – seminar Tara „Terorizam i ljudske slobode).
     Bogato iskustvo, i saradnja ostvarena sa mnogim vladinim, nevladinim organizacijama, fakultetima, školama, preduzećima i udruženjima, pruža jedan siguran temelj za profesionalno i kvalitetno organizovanje, postavljenih putovanja i specifičnih projekata.
     Ovim putem želimo da Vam se obratimo i prezentiramo Vam našu posebnu ponudu koju smo spremni ponuditi našim poslovnim partnerima, a odnosi se na iznajmljivanje vozila – usluga rent a car-a.
     Posedujemo automobile najnovije generacije, marke „Hyndai“ (Accent, I 30), marke „Škoda“ (Fabia Tdi, Superb), minibus marke „Iveco“ koji Vam stoje na raspolaganju. Za naše poslovne partnere i kolege, nudimo najpovoljnije uslove iznajmljivanja i usluga.
     Smeštaj apartmanskog tipa, za 1-3 osobe, koji se nalazi u centru Beograda (Trg Slavija), kompletno opremljen (cable TV, Internet on-line, alarm, mini bar, TWC sa hidromasažerom, klima, centralno grejanje).
     Takodje, želimo da Vam ponudimo usluge hotelskog smeštaja, avio karata, prevoza autobusom, minibusom, usluga transfera sa vozačem ili bez, iznajmljivanje vozila sa i bez vozača.
     Organizujemo prijeme, koktele u ekskluzivnom prostoru u Beogradu, pružamo kompletnu uslugu cateringa za seminare, prezentacije, kao i kompletnu uslugu cateringa za zaposlene u kompanijama, pod najpovoljnijim uslovima.

 

Kontaktirajte nas pomoću Web forme

Kontakt detalji

Slobodno nas posetite i raspitajte se na licu mesta o našim ponudama.Naše ljubazno osoblje će Vam izaći u susret.

Sedište : Alekse Nenadovića 5  11000 Beograd
Telefon/Fax : +381 11 3449444, +381 11 3446968
E-mail : potenza@potenza.rs , potenzaholiday@sbb.rs

Podaci o firmi

Licenca br. : OTP 221/2010 za organizovanje turističkih putovanja
Mat./reg.broj : 20405996
PIB : 105523420
Tek.račun Banca Intesa :160-303220-82
Tek.račun Alpha banka :180 -1071210017039-93


Informacije - važno

Podaci za indentifikaciju Potenza
Rešenje o firmi
PIB
Uslovi putovanja
Uslovi osiguranja
Pravno obaveštenje
Rešenje o licenci

Kursna lista Banke Intesa

banca

   1€ = 105,3287 din.